Ansigtsbehandling

Luksus behandling

Luxus Ansigtsbehandling inkluderer rygpeeling, let rygmassage, favning af vipper og bryn, retning af bryn, afrensning af huden, hudanalyse, opvarmning af huden, peeling, dybderens, ampul, skuldre-, nakke- og ansigtsmassage, nærende maske, afsluttende serum og dagcreme. 695-. 

 

Klassisk ansigtbehnadling

Den klassisk Ansigtsbehandling inkluderer retning af bryn, afrensning af huden, peeling, ampul, skuldre-,nakke- og ansigtsmassage, nærende maske, afsluttende serum og dagcreme.

Pris Kr. 350,-
 

Brud pakke

Pakke 1

Ansigtsbehandling, rygmassage, Shellac på hænder, retning af bryn, farvning af bryn og vipper, ( kan tilbyde en dygtig makeup artist til prøve makeup  samt makeup på dagen og en dygtige hårstylist)

 

 

 

 

  Pris

1099,-

Pakke 2

Ansigtsbehandling, rygmassage, Shellac på hænder og fødder, farvning af bryn og vipper , retning af brynog voks hele kropen. (kan tilbyde en dygtig makeup artist til prøve makeup samt makeup på dagen og en dygtige hårstylist)

 

 

 

 

 

 

  Pris

2695

masque lumiere (rød anti age)

Masque Lumiére er en unik lysterapi til ansigtsbehandling af anti-age, arvæv, hyperpigmentering samt acne og acne-ar. I behandlingen indgår afrens af huden, peeling, maske, serum, specialcreme og afsluttende dagcreme efter hudtype

Behandlingen varer 1,15 timer  Pris DKK 795,-   

                                         mini behandling 30 min pris DKK 395-,

Stor behandling

Stor Ansigtsbehandlingen inkluderer favning af vipper og bryn, retning af bryn, afrensning af huden, hudanalyse, opvarmning af huden, peeling, dybderens, ampul, skuldre-, nakke- og ansigtsmassage, nærende maske, afsluttende serum og dagcreme.

Pris Kr. 525,-

Dybderensende

Den dybderensende Ansigtsbehandling inkluderer retning af bryn, afrensning af huden, hudanalyse, opvarmning af huden, peeling, dybderens, ampul, maske, serum og dagcreme.

Pris Kr. 395,-

 

masque lumiere (gøn hyperpigmentering og ar )

Behandlingen varer 1,15 timer Pris DKK 795,-   

  mini behandling 30 min pris DKK 395-,

Behandling og effekt Effekten ved Masque Lumiére er baseret på forskellige lysfrekvenser i faverne rød, grøn og blå. De specifikke lysbølger interagerer med det biologiske system i huden - også kaldt photobiomodulation eller photobiostimulation. Det kan sammenlignes med den måde, en plante indfanger energien fra solen, så den kan vokse (fotosyntese). En anden lignedende proces er måden, huden optager D-vitamin ved påvirkning fra sollys (UV-lys på 297 nm).


Behandlingen anvendes også i samarbejde med dermatologer og plastikkirurger som før/efter-behandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb samt som supplerende behandling med fillers.

Lysterapi med rødt lys (650-700 nm) Anti-age / hudforyngelse / hudforbedring
Lysterapi med grønt lys (525-550 nm) Hyperpigmentering / ar og sårheling
Lysterapi med blåviolet lys (430-450 nm) Acnebehandling

Tillæg for ansigtsmassage (15 min.)                  Pris 80,-
- vælges sammen med ansigtsbehandlingen.
Tillæg for diamantslibning (15 min.)                 Pris 150,-
- vælges sammen med ansigtsbehandlingen.

Fire and ice

korrektion af bryn. hud analyse samt vejledning om videre forløb, dobbelt afrensning af huden, kraftige frugtsyre mask efterfulgt af en regnerende mask, virkningsfuld serum, afslutende pleje: 595 -. 

( denne behandling bliver udført i IS Clinical produkter) 

 

Ved afbud senere end 24 timer før behandling opkræves der 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse opkræves fuldt beløb.