Ansigtsbehandling

SRS mesopen

SRS Mesoterapi - Micro Needling

Skal din ansigtsbehandling løftes til et højere niveau? Vil du af med linjer, ar, pigmentering, grove porer, slap hud eller akne? 

Denne mesoterapi behandling med Meso roller og elektrisk Meso pen giver dig de resultater du har ventet på. 

SRS Mesoterapi er en revolutionerende anti-aging behandling helt uden kirurgi eller injektioner. SRS samarbejder med de førende forskere og hudlæger, for at kunne levere de bedste produkter indenfor skønhed, æstetik og cosmeceuticals. Det alternativ til dig som ikke er klar eller ikke ønsker botox, fillers, laser eller kirurgi. 

Med denne professionelle kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til at kickstarte hudens egen reparationsproces for optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning vha. Meso rollerens tusindvis af mikroskopiske nåleprik i huden. Derefter starter en genopbygningsproces, hvor disse små prikker virker som et center for hudfornyelse og de sørger endvidere for at de aktive stoffer effektivt kan trænge dybt ned i huden. 

Genopbygningsprocessen øger hudens egen produktionen af de vigtige kollagene fibre og dermed dannelsen af elastin, som står for spændstigheden i huden. Samtidig ind-sluses en specialblandet aktiv cocktail af blandt andet hyaluronsyre, vitaminer og mineraler tilpasset netop din hud og dine udfordringer, og giver hermed din hud et BOOST. 

Nedbrydning af hudens barrier via de mange prikker medvirker en optimal indslusning af aktive stoffer i hudens dybere lag. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde, samt reduceret linjer og ar, men også samtidigt genopbygger din hud på ny, så den ser ung og frisk ud. 

Under behandlingen:

Huden rulles af meso-rolleren og vi punktbehandler ar, pigmenteringer, karsprængninger, linjer osv. med en meso-pen, samtidig indsluses de aktive virkestoffer. 

Til slut:

Vi lægger en fugtgivende, beroligende og kølende creme på. Huden kan efter behandlingen fremstå lidt rød og stram, som hvis du har fået for meget sol. De efter-følgende dage vil din hud som oftest begynde at skalle lidt af og skifte de øverste hudceller, så den nye fine hud kan komme frem. 

Vi behandler:

Alle hudtyper kan behandles med Mesoterapi, men man må ikke behandle hvis man lider af dårligt reguleret diabetes, er i lægeordineret blodfortyndende medicinsk behandling, er gravid, er ammende, har infektioner i behandlingsområdet, samt hvis man danner keloide ar. 

Vigtigt:

Det er vigtigt at du passer på solen og bruger min. spf. 25 i 2 uger efter behandlingen. 

Pris pr. behandling:

Ansigt - kr. 1795,- 

Hals – kr. 1395,- 

Décolleté -kr. 1395,- 

Lokal behandling (øjne, bekymringsrynke, næselæbefuge & mund) - kr. 1095,- 

Den store behandling (ansigt, hals & Décolleté) kr. 3585,- SPAR 1000,-

 

Få en GRATIS konsultation 

Ved spørgsmål eller tidsbestilling, tøv ikke med at kontakte os og få en gratis konsultation. Her forklarer vi dig omkring behandlingen og vejleder dig i hvor mange behandlinger, der vil give dig det bedste resultat ud fra din hudtype og tilstand. Vi skræddersyer et evt. kurforløb ud fra dine ønsker.

 

Mesoterapi med Meso Roller og elektrisk Meso pen behandler:

  • Rynker og linjer
  • Rygerhud
  • Solskadet hud
  • Ar og akne-ar
  • Bumset/akne og uren hud
  • Store porer 
  • Pigmentforandringer 
  • Sart og sensibel hud, samt rosacea. 
  • Opstramning af slap hud & anti-aging. 

Luksus behandling

Luxus Ansigtsbehandling inkluderer rygpeeling, let rygmassage, favning af vipper og bryn, retning af bryn, afrensning af huden, hudanalyse, opvarmning af huden, peeling, dybderens, ampul, skuldre-, nakke- og ansigtsmassage, nærende maske, afsluttende serum og dagcreme. 695-. 

 

Klassisk ansigtbehnadling

Den klassisk Ansigtsbehandling inkluderer retning af bryn, afrensning af huden, peeling, ampul, skuldre-,nakke- og ansigtsmassage, nærende maske, afsluttende serum og dagcreme.

Pris Kr. 350,-
 

masque lumiere (rød anti age)

Masque Lumiére er en unik lysterapi til ansigtsbehandling af anti-age, arvæv, hyperpigmentering samt acne og acne-ar. I behandlingen indgår afrens af huden, peeling, maske, serum, specialcreme og afsluttende dagcreme efter hudtype

Behandlingen varer 1,15 timer  Pris DKK 795,-   

              mini behandling 30 min pris DKK 395-,

oxygeneo

Oxygeneo

Den ultimative platform til ansigtsbehandling til opnåelse af en yngre, friskere hud med mere glød.

 

oxygeneo er et mikrodermabrasionssystem, der giver sikre, effektive og enkle ansigtsbehandlinger. 

Det er den eneste maskine på markedet, der tilbyder de unikke teknologier, Tripolar, Oxygeneo og ultralyd i samme enhed.

45 min ...................695 kr

Stor behandling

Stor Ansigtsbehandlingen inkluderer favning af vipper og bryn, retning af bryn, afrensning af huden, hudanalyse, opvarmning af huden, peeling, dybderens, ampul, skuldre-, nakke- og ansigtsmassage, nærende maske, afsluttende serum og dagcreme.

Pris Kr. 525,-

Dybderensende

Den dybderensende Ansigtsbehandling inkluderer retning af bryn, afrensning af huden, hudanalyse, opvarmning af huden, peeling, dybderens, ampul, maske, serum og dagcreme.

Pris Kr. 395,-

 

masque lumiere (gøn hyperpigmentering og ar )

Behandlingen varer 1,15 timer Pris DKK 795,-   

  mini behandling 30 min pris DKK 395-,

Behandling og effekt Effekten ved Masque Lumiére er baseret på forskellige lysfrekvenser i faverne rød, grøn og blå. De specifikke lysbølger interagerer med det biologiske system i huden - også kaldt photobiomodulation eller photobiostimulation. Det kan sammenlignes med den måde, en plante indfanger energien fra solen, så den kan vokse (fotosyntese). En anden lignedende proces er måden, huden optager D-vitamin ved påvirkning fra sollys (UV-lys på 297 nm).

Behandlingen anvendes også i samarbejde med dermatologer og plastikkirurger som før/efter-behandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb samt som supplerende behandling med fillers.

 

Fire and ice

korrektion af bryn. hud analyse samt vejledning om videre forløb, dobbelt afrensning af huden, kraftige frugtsyre mask efterfulgt af en regnerende mask, virkningsfuld serum, afslutende pleje: 595 -. 

( denne behandling bliver udført i IS Clinical produkter) 

 

Ved afbud senere end 24 timer før behandling opkræves der 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse opkræves fuldt beløb.