Masque lumiere lysterapi

Masque Lumiére er en unik lysterapi til ansigtsbehandling af anti-age, arvæv, hyperpigmentering samt acne og acne-ar. I behandlingen indgår afrens af huden, peeling, maske, serum, specialcreme og afsluttende dagcreme efter hudtype.
Behandling og effekt Effekten ved Masque Lumiére er baseret på forskellige lysfrekvenser i faverne rød, grøn og blå. De specifikke lysbølger interagerer med det biologiske system i huden - også kaldt photobiomodulation eller photobiostimulation. Det kan sammenlignes med den måde, en plante indfanger energien fra solen, så den kan vokse (fotosyntese). En anden lignedende proces er måden, huden optager D-vitamin ved påvirkning fra sollys (UV-lys på 297 nm).

Lyset fra Masque Lumiére vil på samme måde have en positiv interaktion med huden. De forskellige lysfarver giver forskellige behandlingsmuligheder. Alle lysfrekvenser er synlige og relaterer naturligt til huden. Ud over en stigning af energiproduktionen i hudcellerne (ATP), har lyset også en positiv indflydelse på flere vækstfaktorer, inflammationsfaktorer samt hudens ilt-niveau.

Behandlingen anvendes også i samarbejde med dermatologer og plastikkirurger som før/efter-behandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb samt som supplerende behandling med fillers.

Lysterapi med rødt lys (650-700 nm) Anti-age / hudforyngelse / hudforbedring
Lysterapi med grønt lys (525-550 nm) Hyperpigmentering / ar og sårheling
Lysterapi med blåviolet lys (430-450 nm) Acnebehandling
 

hårfejning med tråd

  Kære Brude , vi har sammensat en masse forskellige tilbuds pakker til jer, da vi ved at denne store dag betyder meget, og gerne skulle være perfekt, så spar tid og penge ved flere behandlinger på samme tid, Få smukke shellac negle, en lækker glød ansigt  med en ansigt behandling, indram dit ansigt med farve af bryn og vipper, så du rigtigt kan shine på billederne.
Din hud skal stråle, som du selv stråler på denne store dag. Vores pakker er sammensat ud fra de mest populære skønhedsbehandlinger vores kunder oftest vil have inden den store dag. For at bestille vores brude pakker booker man tid ved at ringe til os. Er du ikke en brud men ønsker bare en dag som prinsesse er den store brude pakke  også perfekt.

hårfjerning med tråd og er en teknik, som er blevet brugt igennem århundreder i Mellemøsten, men er nu også blevet en meget populær metode at bruge herhjemme, da den er meget skånsom og kan bruges på selv meget sart hud.
Hos os bruger vi en tynd økologisk bomuldstråd uden tilsat farve eller andre tilsætningsstoffer, som er lavet til threading.
Metoden er brugt til retning af bryn, da det giver et renere og mere markeret look og fremhæver ens bryn, fordi, man kan fjerne alle de helt små hår omkring brynet, hvilket giver et flottere resultat. Threading bruges også til fjernelse af anden uønsket hårvækst i ansigtet. Det er perfekt, at bruge i området omkring øjnene, hvor huden er ekstrem tynd fordi det er så skånsomt og et godt alternativ til voksning
Selve metoden er meget enkel og kan beskrives ved at tråden ”rulles” let henover hudoverfladen så den får fat i håret og fjerner det med roden. Der kan opstå en let rødme, som fortager sig efter et par timer.