BB Glow behandling. NYHED!

  BB Glow behandling med PHYSIOLAB Cosmeceutical serum fra førende koreanske producenter giver en øjeblikkelig og gradvis effekt af udstråling og jævn hudfarve på ansigtet og omkring øjnene.

BB Glow er den mest moderne behandling på det sidste år.

SRS Mesoterapi

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling, der med dens unikke cocktails af hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, aminosyrer, q 10, antioxidanter, peptider m.m. lægges ind i hudens øverste hudlag ved hjælp af mesopistolens ultra tynde nål, som deponerer de aktive virkestoffer som små dråber under huden. Denne teknik giver mulighed for en meget mere målrettet brug af de aktive stoffer, der kan placeres nøjagtig hvor behandleren vurderer der er behov for det.

Hvad er forskellen på Botox og Mesoterapi?

En væsentlig forskel er, at der ingen giftstoffer er i dette produkt. Lammelser forekommer ikke, og hyaluronsyren er ikke Cross-linked, hvilket vil sige, at der ikke er nogen risiko for blivende buler. Denne hyaluronsyre flyder ensartet ud og ligger ikke som en modellervoks under huden. Dette er med til at give et naturligt mini ansigtsløft.

Mesoterapi skaber samtidig en naturlig ophelings aktivitet i huden via bittesmå kontrollerede nåleprik i huden. Hvilket betyder en kickstart af hele hudens egne naturlige reparationsegenskaber, som øger hudens egen produktion af de vigtige kollagene fibre og dermed dannelsen af elastin, som står for spændstigheden i huden. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde samt reducerer linjer og ar, men også samtidig genopbygger din hud på ny!

Dog skal det siges at med botox får du et her og nu resultat, da der sprøjtes giftstoffer ind i huden, med mesoterapi skal du forvente at resultatet tager længere og der skal flere behandlinger til, men allerede efter de første behandlinger ser du ændringer – huden får mere glød, og du kan mærke mere fast bindevæv. For fuld effekt skal du op på mindst 3 behandlinger for et rigtigt godt og holdbart resultat.

BOOK TID ONLINE ELLER SKRIVE TIL OS PÅ MAIL: hiyam_66@hotmail.com

HIFU Facelift ansigt/hals og Fedtreducering/bodytoning (fedtdepoter reduceres/smeltes) på kroppen.

se mere under hifu behandling