Voksbehandlinger

Helt ben

voks hele ben- inkl. bikini
Pris Kr. 450,-

Brasiliansk


Pris Kr. 399,-

Bikini


Pris Kr. 150,-

Ryg


Pris Kr. 300,-

Over-læbe el. hage


Pris Kr. 100,-

Halvt ben

- underben eller lår
Pris Kr. 275,-

Axil


Pris Kr. 150,-

Arme


Pris Kr. 300,-

Over-læbe og hage


Pris Kr. 140,-

hårfejning med tråd

Fjerning af hår med tråd er en skånsom måde at fjerne uønsket hårvækst på. Metoden bruges især til at fjerne hår i ansigtet, for eksempel overskæg hos kvinder. Metoden stammer fra mellemøsten, hvor piger igennem århundreder har lært at fjerne hår med tråd.

Metoden er enkel, man bruger en fin bomuldstråd, som rulles hen over hårene. Derved fjernes håret ved hårsækken. Tråden berører knap huden. Der kan opstå lidt rødme, men den forsvinder ret hurtigt.

Specielt ved fjerning af hår i ansigtet er tråden et godt alternativ til voks eller sukker, da huden i ansigtet er særligt tynd og derfor ekstra følsom.

Der er mange fordele ved brug af tråd. Den mest markante forskel er slutresultatet. Ved at fjerne hår med tråd / threading, fjerner man nemlig en hel række hår på en gang, modsat pincetten som fjerner ét eller meget få hår af gangen, og der derfor ofte står hår tilbage. Fjerner man hår med tråd kan man opnå en helt glat overflade uden hår.

 

Pris på hårfjerning i ansigtet - med tråd

 

Overlæbe 100,- kr
Overlæbe + hage 130,- kr
Kinder 100,- kr
Hele ansigtet (ecxl. øjenbryn) 250,- kr

 

 

 

Ved afbud senere end 24 timer før behandling opkræves der 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse opkræves fuldt beløb.